---

Restaurant Alltime Galati

---
Home / Alltime eveniment
A+ R A-

Evenimentele din viata ta la restaurant Alltime Galati

Evenimentele tale la Alltime

Sarbatoreste evenimentele din viata ta, la restaurantul Alltime.

Alege-ne sa fim alaturi de tine, atunci cand in viata ta apare un eveniment important. Fie ca este vorba de logodna sau cununie, botezul copilului tau, ziua ta de nastere sau onomastica, ziua de nastere a copilului sau o petrecere in cadrul firmei, suntem pregatiti si te asteptam!

Putem stabili impreuna cum sa aranjam si decoram mesele, ce feluri de mancare vom servi invitatilor tai, cand si cum sa-ti oferim sampania si nu in ultimul rand cat de mare sa fie cheltuiala ta. Dar nu asta este cel mai important.

Pentru noi, cei din Echipa Alltime, important este ca tu si invitatii tai sa va bucurati de acele momente si cand veti povesti prietenilor sau rudelor sau cunoscutilor, care nu au avut ocazia sau bucuria de a impartasi cu voi acele clipe, acestia sa regrete ca nu au fost acolo.

Petreceri private (cununie, onomastica, botez)Petrecere privata la Alltime

Avand o capacitate de aproximativ 100 - 120 de locuri, Restaurantul Alltime poate gazdui, cu multa eleganta, petreceri de dimensiuni mici si medii. Fie ca este vorba de o zi de nastere sau o zi onomastica, fie un botez, o cununie sau alt eveniment  special din viata dumneavoastra, Restaurantul Alltime va sta la dispozitie cu o echipa ce se poate lauda cu o vasta experienta in organizarea de evenimente si iti este alaturi in parcurgerea fiecarui pas spre o petrecere reusita.

Petreceri pentru copiiPetrecere copii Alltime

Organizam cele mai distractive petreceri pentru copiii dumneavoastra! Fie ca doriti sa organizati o petrecere pentru copii, fie ca cei mici doar va insotesc la restaurant, restaurantul Alltime este locul potrivit. In cazul unui eveniment planificat, atat meniurile pentru copii, cat si cele pentru adulti pot fi create si personificate dupa cum doriti.

Petreceri corporatePetrecere corporate la Alltime

Cu o atmosfera calma si selecta si cu un design elegant si unic, restaurantul Alltime poate fi alegerea perfecta pentru a sarbatorii alaturi de colegi realizarile vostre profesionale, pentru a face o conferinta sau un team-building, sau pur si siplu, pentru relaxare si socializare dupa o perioada de munca intensa.

Pentru a stabili din timp detaliile evenimenului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati printr-unul din canalele de mai jos, cu cel putin 3 zile inainte.

telefon - fax contacttel. 0236 469034 / fax 0236 469032

email contact Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

perosoana contact Craciun Stelica / 0728 418414

Servicii Alltime

Newsletter

wifi

Follow

Avem 14 vizitatori online

Parteneri Alltime - restaurant & bar: coca-colalogo_bwHeinekenlogo_bwmetro_bwselgros_logo60bw  Parteneri media:  magicfm_galati_bw60logo-explore_60
Partener travel: TravelRo