---

Restaurant Alltime Galati

---
Home / Alltime eveniment / Rezervare eveniment
A+ R A-

Rezervare online eveniment

Sarbatoreste evenimentele din viata ta la Alltime!

Dorim sa-ti fim aproape atunci cand ai un eveniment important in viata. Alaturi de familie sau prieteni, echipa noastra va face totul pentru ca tu sa te bucuri de acea zi. Pentru a veni in intampinarea ta iti punem la dispozitie posibilitatea de a rezerva online evenimentul tau la restaurantul Alltime Galati.

Completeaza formularul de mai jos cu informatiile solicitate si de restul ne ocupam noi.

Formular rezervare eveniment

...

IMPORTANT

Pentru a putea lua in consideratie rezervarea dumneavoastra si pentru a organiza evenimentul dumneavoastra in cele mai bune conditii, aceasta trebuie trimisa cu minim 24 ore inainte, pentru evenimente la care participa maxim 15 pers. si cu minim 48 ore inainte pentru evenimente la care participa peste 15 pers.

Deasemenea va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de a efectua o rezervare:

telefon - fax contacttel. 0236 469034 / fax 0236 469032

email contact Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

perosoana contact Craciun Stelica / 0728 418414

evenim1
evenim6

ATENTIE! Utilizati formularul numai pentru a rezerva un eveniment. Rezervarile de mese se fac exclusiv telefonic la numarul 0236 469034.

Va multumim pentru intelegere.

Servicii Alltime

Newsletter

wifi

Follow

Avem 16 vizitatori online

Parteneri Alltime - restaurant & bar: coca-colalogo_bwHeinekenlogo_bwmetro_bwselgros_logo60bw  Parteneri media:  magicfm_galati_bw60logo-explore_60
Partener travel: TravelRo