---

Restaurant Alltime Galati

---
Home / Alltime News / Lansare oficiala "Desperados"
A+ R A-

Lansare oficiala "Desperados"

Rate this item
(2 votes)
Berea DESPERADOS acum si la Alltime! Berea DESPERADOS acum si la Alltime!

Acum poti incerca noua bere cu tequila "Desperados" si la restaurantul Alltime din Galati!

Desperados a dat startul oficial al petrecerilor neconvenționale cu prima sa petrecere în Fabrica Automatica din București. Petrecerea reprezintă lansarea oficială a brandului pe piața din România și în același timp, marchează startul petrecerilor Desperados care vor avea loc în orașele din toată țara.

Desperados aduce iubitorilor de bere un gust deosebit. Este gustul exotic dat de combinația de bere cu  tequila, dar este și gustul libertății, al curajului, al distracției salbatice. Simbolul reptilei stă marturie pentru personalitatea spontană a mărcii. Desperados se adresează în special consumatorilor mereu în căutare de provocări, inițiind în România petrecerile cu o puternică experiență senzorială. Invitații dansează alături de iguane și serpi din deșertul mexican, își eliberează energiile în salonul de tatuaje, jonglează cu focul, dau frâu sentimentelor și se căsătoresc în Capela Desperados.

Marca Desperados este comercializată în nu mai puțin de 50 de țări din lume, din Japonia până în Tahiti, înregistrând un succes extraordinar în țări cu mare tradiție în bere, precum Germania. Deși segmentul premium internațional a scăzut în 2009 (5%) și în 2010 (13%), Desperados a înregistrat o creștere globală de 25% în 2009 și 14% în 2010, contribuind astfel la creșterea globală a celui mai profitabil segment al pieții de bere.

Lansarea Desperados pe piața românească întregește portofoliul Heineken România și demonstrează angajamentul companiei față de consumatorii români de bere, oferindu-le posibilitatea de a alege dintr-o largă varietate de produse.

Related items (by tag)

More in this category: Bere nefiltrata CIUC »

Servicii Alltime

Newsletter

wifi

Follow

Avem 12 vizitatori online

Parteneri Alltime - restaurant & bar: coca-colalogo_bwHeinekenlogo_bwmetro_bwselgros_logo60bw  Parteneri media:  magicfm_galati_bw60logo-explore_60
Partener travel: TravelRo